Words floating in sound。
put smiley in shoutbox
Saturday, October 15, 2011 7:39 PM
okok .. tuto nier hana carik jerh .. sebab direquestkan oleh farhana .. click ah blog dier.

put smiley in shoutbox
.. alah senang jerh korang ikut jerh step nier

first korunk kene log in dulu shoutmix box korunk ? kalau tak de boleh sign up dekat SINI then , kalau dah sign up or sudah ade kite move on to the next step :


nanty bole dah log in dia akan jadi mcm yang atas nie , pergi kat bahagian setting dia , then nampak yang una kotakkan tuh tak ?? korunk click jer ? sebab kita mahu masuk kan smiley omei2 tuh kayy ??


bila dah click nanty dia keluar smiley nie semua kann ? korunk tak payah tick kotak tuh , kalau dah tick , untick dia kayy ? thenn , bila nak masuk smile baru korunk kene tean add tuh , korunk kene letak URL SMILEY , contoh image smiley ":) :( ^_^ :3 :D " then letak lah icon cute miut korunk :) lepas dah add semua tuh nanti korunk save setting :) taraaa ! dah jadi , simple kann ? soo , nie una mahu bagi smiley yang omei2 kat korunk kayy ?




http://i985.photobucket.com/albums/ae340/ameliaaaaaaaa/emote1.png


http://i985.photobucket.com/albums/ae340/ameliaaaaaaaa/emote2.png


http://i985.photobucket.com/albums/ae340/ameliaaaaaaaa/emote3.png


http://i985.photobucket.com/albums/ae340/ameliaaaaaaaa/emote4.png


http://i985.photobucket.com/albums/ae340/ameliaaaaaaaa/emote7.png


http://i985.photobucket.com/albums/ae340/ameliaaaaaaaa/emote8.png


http://i985.photobucket.com/albums/ae340/ameliaaaaaaaa/emote9.png


http://i985.photobucket.com/albums/ae340/ameliaaaaaaaa/emote12.png


http://i985.photobucket.com/albums/ae340/ameliaaaaaaaa/emoteheart.png

credit to : uan