Words floating in sound。
Nancy drew
Thursday, December 20, 2012 4:40 PM
Assalamualaikum ;DD

Semalam hana pergi The Store .
Hana cakap dekat ayah hana nak beli CD nancy drew. Nancy drew ini sebenarnya pc games. Ditulis oleh Carolyn Keene dan Mildred Augustine Wirt. Nancy ialah seorang penyiasat yang menyelesaikan misteri. Siri ini bermula pada tahun 1929 dengan "The Secret Of the Old Clock" dan masih diterbitkan. Menjelang 2004 hampir 200 juta terjual (^o^) . Kalau korang perasan, nancy drew ini pernah difilemkan dan telah ada siri televisyen serta permainan komputer .

Source by ; dictionary
Translate by : me

Ini contoh gambar review game nancy drew:

nancy-drew-danger-by-design
In front cover 

One of the scene

One of the conversion in the game

Hana dah pernah main, game ini memang best LOL . Tapi kena buy or boleh try free trial . Ramai orang yang suka torrent. Tapi hana nasihatkan, beli sahajalah, lagipun it's worth it to buy nancy drew game. Tapi semalam hana beli yang "The latest", hana beli "The deadly device" tapi hana paling suka "Shadow at the water's edge" . Hana suka Shadow at the water's edge sebab dia kena cari misteri hantu dekat satu hotel or hotel tradisional jepun. So, kalau korang ada sakit jantung ke penakut ke janganlah main Shadow at the water's edge ini xD . 
Ok lah, tapi kalau korang nak beli on9, hana bagi URL: click.

Kalau korang tak tahu, macam mana nak download, hana bagi instruction: 

1. Tekan pc games dekat navigation 
2. Cari tempat "Search" 
3. Dah jumpa ? good. Type nancy drew. 
4. Tekanlah mana-mana yang korang berminat
5. Okay, click download. ( sekarang ada promotion so discount 70% for new customers )
6. Dah habis download, You Can Play the Nancy drew game :DD 

Ok, assalamualaikum, hana nak teruskan menyelesaikan misteri C: