Words floating in sound。
Friends
Thursday, March 7, 2013 7:37 AM

Assalamualaikum, nak tengok hana dekat youtube ? hahaha



Ini zaman bila punya entah :3 waktu ini hana main game, hana jumpa ramai kawan dekat game itu sampai ter-post dekat youtube, well, tak matang lagi kan waktu itu haha, video ini bukan hana yang upload, tapi kawan hana dekat pico \o/ serius rindu gila korang ;~; dan sekarang game itu dah "closed" so yeah kitaorang still berhubung dekat fb tapi ada yang tak sempat add dekat fb ;A; diaorang memang sporting and baik, serius ._. . Hana yang kanan dalam video itu, rambut pendek uhm ada patung hitam putih itu lol .

Youtube hana : > Jangan lupa subscribe <

Tadi dekat fb dia cakap dia mimpi pasal hana ._.