Words floating in sound。
Freebies header (own made)
Saturday, January 5, 2013 12:22 AM
Assalamualaikum, disebabkan h/w hana dah siap, hana nak meraikan dengan memberi freebies header :3 Hana tak lah pandai sangat buat header, ini kali kedua hana buat. Sorry kalau tak lawa. Tapi kalau nak ambil, ambil la, tapi kena credit hana, make sure ada link blog sekali. Re-freebies pun boleh, tapi make sure credit ! Hehehe, sorry eh pada kaum lelaki, header ini hana rasa sesuai untuk perempuan je. Err , haha kbai ~ . Tekan header kalau nak URL, jangan edit header hana and kata itu korang punya. Annoying -,- . Hana buat 2 je :D . Nah ambillah :3


Click picture for the URL
700 x 200

Header ini tak transparent 

Kalau background korang hitam baru tulisan dia nampak jelas sikit

Edited, hana tambah beberapa header yang hana buat. Header ini tersorok. LOL  
Lagi satu socks and lolly itu hana delete. Kalau korang nak, boleh cakap dekat cbox hana.


Sorry kalau tak lawa :3

No comment ^O^ 

Bagi peminat burger 





Okay, itu je, assalamualaikum.