Words floating in sound。
Your Princess
Monday, January 14, 2013 1:52 AM
Assalamualaikum, korang baca kan entry sebelum ini ? Hehehe hana ada cakap nak contribute blogskin baru kan ? Kalau lupa tak nak kawan la. Hahaha ._. Oklah kali ini hana buat colourful sikit. Hana ambil basecode from cloud in candy itu. Setelah sekian lama baru hana rajin nak mengedit walaupun dah lama simpan basecode dia :D. Namakan dia Your Princess sebab waktu itu mood hana macam teringat dekat seseorang . Well, I'm a girl ._. . Jom download ~


Colourful kan ? Hana tak buat live preview sebab hana rasa takde preview error. Bagi kaum adam yang nak menggunakan, silalah , tapi kena edit sikitlah ~ Cakap dekat hana tau kalau hana ada ambil code korang ke apa ke ._. . Hana ambil inspiration dari blog Pika. Hana buang header dia and cari colour yang soft ._. Semua background itu kebanyakannya dari Pastelpatterns dan pictures from weheartit. 

Jadi marilah kita memberikan sumbangan dengan menekan Download . Hehehe :D