Words floating in sound。
My way
Friday, February 14, 2014 4:34 PM
think | via Facebook




Hello guys ! Happy saturday. 

So, hari ini, we're going to talk "my way".
Cara aku pilih kawan. 

Aku tak memilih kawan pun sebenarnya. Kalau orang tegur. say "hi", aku balas tapi tengok cara dia lah. Kalau macam "Assalamualaikum, tak jawab dosa" don't expect me to answer "waalaikumussalam". Mungkin aku akan jawab, daiam hati. Kalau sekadar nak berkawan, don't be afraid to talk to me, tegur ke apa. Aku tak makan orang okay :) 

Kalau nak jadi kawan baik ?
Haaa okay yang itu memang aku pilih lol eh jap, kawan baik dengan kawan rapat sama kan ? kan ? Sebelum jadi kawan baik atau rapat, mestilah jadi kawan dulu kan. Hmm kenapa aku pilih kawan baik / rapat ?

- Sebab kawan baik ini lah yang akan mempengaruhi aku nanti. Kalau dia baik, nanti mesti aku pun jadi baik sebab pengaruh kawan itu besar apa lagi kalau kawan baik atau rapat 


Biasanya aku akan pilih kawan baik yang ada ciri-ciri macam :

Baik, aku suka kawan dengan orang baik ♡
Ada 2 perwatakan, dia boleh jadi ayu tapi at the same time macho ♡
Sama kepala dengan aku ahaha. /Kadang-kadang aku jadi tak betul sikit lol/ ♡
Kelakar. ♡
Hormat aku ♡
Terima kelemahan aku. ♡
Jaga pergaulan dia. ♡


Itu je kot. Haaa tengok, post kali ini banyak love kan? Ambillah. Khas untuk korang aha.
Kawan dengan lelaki ? Yes, aku kawan dengan diaorang. Tapi please. Kenapa suka "judge" orang, kenapaaaaaaa? cukuplah. Aku tak sanggup dengar. Kaum lelaki tolonglah aku bukan tak friendly ke apa. Aku cuma jaga pergaulan. Perempuan menang kena jaga semua itu. Mungkin betul cakap patrick "the less you care, the happier you'll be".

Post next week aku buat special sikit. Jadi tunggu sabtu minggu depan tau!


Jerks :(


Au Revoir