Words floating in sound。
Rinduuu
Wednesday, February 5, 2014 1:00 AM
.



Assalamualaikum semua :)
Maaf tak post minggu lepas, busy sangat minggu lepas. Syakirah, bacalah post ini. Tapi, aku tahu kau tak akan baca, kau dah pergi asrama kan? hmm aku rindu nak kacau kau. Belajar elok-elok eh dekat sana. Cari kawan yang baik-baik tapi jangan cari macam aku, macam kitaorang sebab kau tak kan jumpa aha. Kitaorang satu je. Kawan kau. Ada kau, kita berenam, cukup. 

Selalu waktu rehat, aku kira. "Ok semua dah berkumpul? 1,2,3,4,5,6. Okay cukup. Jom makan!" tapi sekarang, kau dah pergi. Kurang seorang. Sunyi tahuuu :'( rindu nak dengar suara kau. Cara kau gelak, cara kau nasihatkan kitaorang, fakta kau semua itu. Aku harap kau rindu kitaorang juga ! Jaga baik-baik tau hadiah yang aku bagi! Jangan pecahkan, calarkan semua. 

Percayalah, kitaorang semua rindu kau. 

Aku tak nak cakap berkenaan kau lagi heh. 

Aku dah bersabar 3 tahun. Tapi, tahun ini, dia muncul lagi. Ya Allah, aku tahu ini dugaan. Dugaan yang kau beri kepada aku. Mungkin aku kena bersabar tahun ini lagi. Kuatkanlah aku hmm. Mungkin ini yang terbaik, siapa tahu. 

Mungkin dia nak aku pergi, mungkin. Kalau itu yang kau mahu, aku pergi.... jauh daripada kau. Lega sikit hati aku. Aku mohon kepada korang boleh? doakan aku diterima untuk rayuan pergi asrama. Please. Terima kasih sangat kalau doakan, aku pun doakan korang semua mendapat apa yang korang mahukan.


Maaflah sebab post kali ini sedih sikit. Lagu pun aku buat sesuai dengan post kali ini ehe. Terima kasih sebab baca. Aku post dekat blog sebab ini jelah medium aku nak luahkan sesuatu.



^•^