Words floating in sound。
Heart
Wednesday, November 13, 2013 12:33 AM
11:11 ♥


Hello guys. 
Since I got no other better things to do, so I'm here to share my personal opinion about something.

Semalam aku pergi airport, nak jemput seseorang. Aku tengok ramai sangat orang dengan pelbagai ragam dan bangsa. Since aku memang suka merayau, aku memang singgah lah dekat hampir semua kedai itu. Bukan niat nak beli, cuma nak cuci mata je heh. Ramai orang halang aku jangan main hujan, jangan keluar waktu panas, pakai payung, jangan duduk dekat situ, jangan kawan dengan orang macam itu. "Jangan", bukankah lebih menyenangkan hati kalau tak guna perkataan "jangan", macam guna "kalau hujan, duduklah dalam rumah, baca novel ke apa ke" kan tak rasa stress, tak rasa macam dikongkong oleh seseorang. 

Tapi sampai sekarang aku suka main hujan dan kawan dengan orang yang pelik - pelik ahaha, entahlah bila aku main hujan, ada satu perasaan gembira di dalam hati. Mungkin orang lain cuma rasa "hujan" itu sahaja tapi bagi aku, aku ada perasaan lain bila kena hujan. Ohh yea, bercakap pasal ragam, aku pelik ._. kenapa budak kecil seawal 6 tahun dah tahu mencarut.

"Time changes everyone"

Aku bersyukur sebab aku ada kawan macam 6 clover. Selalu ada waktu aku susah, layan perangai aku yang tak menentu, kadang - kadang happy macam apa, tapi ada kalanya diam tak terkata ehehe bila aku diam itu aku tengah berfikir dan aku memang tak akan bercakap bila makan. Maaf ._. tapi memang aku rasa itu kesalahan besar kalau aku bercakap lol tapi kalau ada hal penting aku jawab la. Dan yang aku paling tak tahan, yang diaorang ini suka buat lawan waktu tengah makan, memang asyik gelak je OuO . Aku harap kita akan jadi kawan baik selamanya. Mungkin korang akan jadi lebih cantik, jauh lebih baik, lebih pandai, tapi still, kita kawan selamanya kan.

Nanti kalau ada yang berpisah tahun depan, aku harap korang berjaya okay. Tapi .... tak bestlah tak boleh kacau dah ehehe, mesti korang rindu aku kan ahaha. Aku kan happy virus /wink wink/ ahaha, tapi aku lagi rindu korang, tak boleh kacau T__T, aku nak kacau siapa lagi selain korang ;_; 

"Some people feel the rain. Others just get wet."


Ppyong ~