Words floating in sound。
Hello June
Saturday, May 31, 2014 5:11 PM
Starting right now I'll be strong | via @rachelplatten 


Hello guise. 
SO IT'S FINALLY JUNE! 

Starting from this month, I'll be stronger and actually puasa pun dah nak dekat dah kan. Siapa yang belum ganti puasa lagi, jangan lupa ganti puasa. Oh umm banyak perkara terjadi bulan 5 but we have to move on. ((hafsah stop with the bahasa rojak))

I have to stop being such a crybaby and my birthday is next month. I am GETTING OLDER. Tapi ... bila pergi rumah saudara je, tanya darjah berapa, fine, darjah 4, nak sangat darjah kan hahaha.


That's it for this week. Actually, aku tengah rush ni. Selepas ini, nak pergi Pahang. Kalau ada masa, nanti aku post gambar dekat Instagram. Oh lupa, private ha ha ha ((hafsah what)) tak apa, nanti aku un-privatekan sekejap untuk korang semua hehe.

Dan sepatutnya hari ini keluar dengan 6 clover tapi mungkin tak ada jodoh hmm hari ini kena keluar. Ok, time to gooooo. Byeeeee  (( It's Sunday, I know))



Untitled




Au revoir