Words floating in sound。
life motivation
Friday, July 18, 2014 11:47 PM
Teen Room Designs. Attractive Design Teen Room Chairs: Bespoke White Corner Desk Pink Chair Wall Shelving And Height Glass Doors Wardroble ~ Fmihc 



Hello guise c:
Since aku asyik cakap bahasa orang putih je beberapa minggu ini. Jadi, kali ini aku cakap bahasa melayu pula lol harap korang faham aku cuma nak bagi international reader faham :-)
Oh sebenarnya aku tak tahu pun nak cerita berkenaan apa minggu ini :---) tapi tadi aku pergi blogwalking blog nanajohari lepas itu dia ada sebut berkenaan color test. So, aku pun try and *drum rolls*. This is what I got :




First expression aku "huh 0, teruk sangat ke aku buat tadi :--(" lepas itu bila tengok statement bawah itu, aku macam "eh, aku dapat perfect ke haha ha ha tak sangka, aku main-main je buat tadi lol".


Kalau nak try : CLICK


Challenges and to do lists before 2014 ends :

  
Workout and don't drink Coffee
Make something special for my friends this eid.
Hang out with 6 clover
Top 30's in school 
Make a diy project

Get RM 500+ duit raya lol
Get at least B in Add math, Physics, Bio, Chemist.
Get at least A for Math, Bm and Sejarah (history)
Get A+ for english and agama. 
Finish all home works and notes .


Save money (This is so a challenge)
Learn some latin words
Be nice with everyone
Learn how to play ukulele
Make new friends ( but .................. maybe only one )


Grow long and healthy hair 
Smile a lot 
Owns an unicorn
Learn new editing skills
Improve my grammar and vocabulary.

I will add new things to do from time to time (ノ ̄ー ̄)ノand If I did one of the challenges, I'll put this sign .


Well, I guess you guys have challenges and things to do too. So, let's work for it together ヾ(@^▽^@)ノ





Adios